Šta uraditi da VaŠ stan i dalje bude mesto porodične harmonije i kako ga preurediti da bude mesto poželjnog i nezaboravnog druženja.

Kako pronaći majstore koji će svaku Vašu želju i viziju pretočiti u stvarnost.

Odgovore na ta i sva druga pitanja vezana za adaptaciju ili renoviranje Vaseg stana, kuće ili poslovnog prostora možete pronaći kod nas.

Naš cilj je da Vam ponudimo rešenja adaptacije, bilo da se radi o adaptaciji stana, adaptaciji kupatila, adaptaciji poslovnih prostora, adaptaciji kuća, izolacije, vodovodu, kanalizaciji, zidanju, malterisanju, elektro-radovima, parketu, keramici, stolarskim radovima (aluminijumska i pvc stolarija), iskopu, rušenju, odvozu šuta.

Mi smo nakon 20 godina rada stručni da odgovorimo na svaki Vaš zahtev i opremljeni da realizujemo svaku Vašu zamisao.


MOLERSKI RADOVI

Molerski radovi

Pri izvođenju molerskih radova imamo veoma sistematičan pristup svakom projektu koji se sastoji iz više koraka. Ovakav pristup je naš način da osiguramo odlične rezultate i zadovoljne klijente.

Nakon završenih finalnih radova krečenja (bojenja) koji su detaljno iskontrolisani sa naše strane, a pre sklanjanja zaštite iz prostora (po potrebi) zajedno sa našim klijentima obilazimo lokaciju.


GIPSARSKI RADOVI

Gipsarski radovi

Najveća prednost ovakvog načina rada su velike mogućnosti koje imate na raspolaganju. Veoma brzo se postavljaju, lako se obrađuju I nema opterećenja na statiku objekta. Najčešće se ugrađuju da bi smanjili visinu prostorije, da bi se sakrila instalacija (cevi od vode, od radijatora..) , da bi se pregradila neka prostorija ili na kraju krajeva radi same estetike. U program gipsanih radova spadaju:

  • Spušteni plafoni
  • Pregradni zidovi
  • Obloga zidova
  • Obloga potkrovlja
  • Obloga instalacionih cevi

ELEKTRIČARSKI I ELEKTROINSTLATERSKI RADOVI

Električarski radovi

Ugradnja električne instalacije spada u važne delove gradnje, ali je i te kako bitna prilikom adaptacije i renoviranja svakog prostora. Elektroinstalaterski radovi zahtevaju oprez i stručnost, jer će u suprotnom doći do neželjenih posledica i dodatnih troškova.


VODOINSTALATERSKI RADOVI

Vodoinstalaterski radovi

Još jedna vrsta poslova o kojoj treba posebno voditi računa prilikom adaptacije i renoviranja kuće je postavljanje vodovodnih i kanalizacionih instalacija. Pre samog postavljanja ovih instalacija važno je da se zna koje će se sanitarije postaviti u određenom prostoru.


KERAMIČARSKI RADOVI

Keramičarski radovi

Kod keramičarskih radova je vrlo važno da se uradi dobra priprema površine na koju se keramika postavlja. Bitno je površinu dobro očistiti I oprati a po potrebi naneti adekvatnu podlogu (prajmer).
U kupatilima, terasama, lođama, kuhinjama neophodno je uraditi hidroizolaciju.
Lepak pomoću kojega se lepi keramika može biti za unutrašnju I spoljašnju upotrebu a za lepljenje mermera, pločica preko pločica ili pločica preko gips-karton ploča koriste se posebni lepkovi.


PODOPOLAGAČKI RADOVI

Podopolagački radovi

Podovi i podne obloge se pri uređenju životnog ili poslovnog prostora, pre finalnog uređenja enterijera (namještaj, tepisi, sanitarije) moraju dobro osmialiti i odabrati. Danas na tržištu postoji mnogo vrsta podova, podnih obloga, a njihova podela zavisi od njihove namene, odnosno mestu na koje se postavljaju. Najčešće se upotrebljavaju: parket, laminat, tepisoni, itisoni, linoleum...


BRAVARSKI RADOVI

Bravarski radovi

Ako ste u potrazi za savršenim bravarskim radovima na pravom ste mestu. Naši proizvodi se ogledaju u izuzetnom dizajnu i vrhunskom kvalitetu izrade.


Share

Copyright © 2024, Hausmajstor. Developed by Animat studio.